Παπαλημναίου Κ. Φρύνη

Φρύνη Κ.Παπαλημναίου

Υποψήφια Σύμβουλος

“Με την συμμετοχή μου στις εκλογές του ΔΣΑ θα ήθελα να αναδείξω τη διαχρονική έλλειψη οργανωμένης πρόνοιας του Συλλόγου μας για τις ανάγκες των μαχόμενων γυναικών δικηγόρων, ειδικά των μητέρων, και να εργαστώ για την στήριξή τους.”

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα, με ιδιαίτερη καταγωγή από την Σκύρο. Αποφοίτησα από την Νομική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. το 1988. Παρακολούθησα το Μεταπτυχιακό Τμήμα του Τομέα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Bordeaux I της Γαλλίας, από όπου το 1990 έλαβα μεταπτυχιακό δίπλωμα (D.Ε.Α.) με ειδίκευση στο Δίκαιο Πολεοδομίας και το Δίκαιο Περιβάλλοντος. Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω και μέλος του ΔΣΑ από το 1991, ασκώ ελεύθερη μαχόμενη δικηγορία με αντικείμενο υποθέσεων διοικητικού και αστικού δικαίου διατηρώντας δικό μου γραφείο στην οδό Χαρ.Τρικούπη 64.

Δραστηριοποιούμαι εθελοντικά στον χώρο του πολιτισμού και είμαι Πρόεδρος των Φίλων του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού, μέλος του Δ.Σ. των Φίλων του Μουσείου Μπενάκη και Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Σκυριανών. Ήμουν υποψήφια σύμβουλος στο 1o διαμέρισμα της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «Αθήνα είσαι εσύ». την στήριξή τους.