'Ελενα Κουτσουλέλου

Υποψήφια Σύμβουλος

ΔΙΕΚΔΙΚΩ το καλύτερο, για σένα, για μένα, για όλους μας.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1984 και μεγάλωσε στο Π.Φάληρο της Αττικής. Αποφοίτησε από το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο “Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα”, από το έτος 2012 είναι Ιδρυτικό Μέλος του “Συλλόγου Αποφοίτων των Νέων Εκπαιδευτηρίων”, και από το 2005 εκλεγμένη Γραμματέας του Συλλόγου. 

Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τις τέχνες, την μουσική και την λογοτεχνία, αλλά τελικά την κέρδισε η Νομική Επιστήμη. Το έτος 2003 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε το έτος 2007. Είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του δικηγορικού συλλόγου Αθήνας και το έτος 2017 προήχθη σε Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω. Από το έτος 2007 συνεργάζεται μαζί με τον αδερφό της, Απόστολο Κουτσουλέλου, επίσης Δικηγόρο Αθηνών, στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της, Κώστα Κουτσουλέλου, το οποίο με πολυετή εμπειρία που ξεπερνά τα τριάντα πέντε έτη, εξειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και την Πολιτική Δικονομία, καθώς και στο Διοικητικό Δίκαιο. 

 

Ως μαχόμενη δικηγόρος, και με καθημερινή παρουσία στη δικηγορική πρακτική, εξειδικεύεται στο Οικογενειακό Δίκαιο, με το οποίο και ασχολείται επί πολλά έτη, ενεργά και αποκλειστικά, έχοντας συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια, όπως και σε σεμινάρια παιδοψυχολογίας. Είναι δε ιδρυτικό μέλος της “Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου”.