Ιωάννα Μαριόλη

Ιωάννα Μαριόλη

Υποψήφια Σύμβουλος

Βιογραφικό

Ονομάζομαι Ιωάννα Μαριόλη και είμαι Δικηγόρος παρά Αρείω Παγω από το 2019. Αποφοίτησα από τη  Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπηρετώ το λειτούργημά  μας, με όλες τις καθημερινές προκλήσεις και δυσκολίες που το χαρακτηρίζουν  από το 2004.

Με την πάροδο των χρόνων έχω ασχοληθεί με πληθώρα υποθέσεων ενώ κατά το μεγαλύτερο μέρος του εργασιακού μου βίου έχω εκπροσωπήσει, γνωμοδοτήσει και κυρίως παρασταθεί για λογαριασμό πιστωτικών ιδρυμάτων καθώς και άλλων μεγάλων οργανισμών. Πλέον, ασκώ μάχιμη γενική δικηγορία και αναλαμβάνω τον χειρισμό υποθέσεων αστικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

 

Φαίνεται παντελώς άχαρο να διεκδικούμε ψήφους ενώ το επάγγελμά μας βάλλεται ακατάπαυστα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα θεσμικά αλλά ταυτόχρονα ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό ΔΙΕΚΔΙΚΩ και να συνταχθώ με τον ικανότατο συνάδελφο Χάρη Κονδύλη, ώστε να διεκδικήσουμε μαζί καλύτερες συνθήκες για τον κλάδο μας.

Όσοι με ξέρουν, δύο στοιχεία, λένε ότι είναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μου: επιμονή και εργατικότητα. Στοιχεία απαραίτητα για να αντιμετωπίσουμε και να εξεύρουμε λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας, θέτουν προσκόμματα στη καθημερινότητά μας και το κυριότερο, υποβαθμίζουν το λειτούργημά μας και τη θέση μας στην κοινωνία. Θέτω τον εαυτό μου στη κρίση σας χωρίς να σας υποσχεθώ όσα δεν γίνονται μόνο για να λάβω τη ψήφο σας. Θέτω τον εαυτό μου στη κρίση σας για να μου δώσετε την ευκαιρία να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ και να αποκτήσουμε βελτιωμένη επαγγελματική καθημερινότητα και μέριμνα για τις ανάγκες μας.