Ματαλιωτάκης Μεθόδιος

Μεθόδιος Ματαλιωτάκης

Υποψήφιος Σύμβουλος

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου και ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση. Σπούδασε στη Νομική Σχολή της Macerata (Ιταλία) απ’ όπου και αποφοίτησε με άριστα. Είναι μαχόμενος δικηγόρος σε υποθέσεις Ποινικού για περισσότερα από είκοσι έτη με καθημερινή παρουσία στα Δικαστήρια Αθηνών και Περιφέρειας. Εξελέγη σύμβουλος του Δ.Σ.Α. στην πρώτη του υποψηφιότητα το 2017 σε ηλικία 47 ετών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του προσπάθησε και πέτυχε πράγματα που βοήθησαν τους Δικηγόρους για καλύτερη άσκηση των καθηκόντων τους σε διάφορους τομείς.

 

Αξίζει να αναφερθούν τα ετήσια Σεμινάρια Δ.Σ.Α. του ΚΠΔ και ΠΚ από κοινού με άλλα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. με την αφιλοκερδή προσφορά εκλεκτών συναδέλφων ομιλητών για καλύτερη κατάρτιση των νέων συναδέλφων και των Δικηγόρων Νομικής Βοήθειας. Οι ισχυρές και επίμονες παρεμβάσεις του προκειμένου να ανοίξουν διαδικασίες και ύλη στα ακροατήρια την περίοδο του COVID-19 (αναστολές, ακυρώσεις , κρατούμενοι 2ου βαθμού κ.λπ), η τοποθέτηση των τζαμιών πριν την COVID-19 στις φυλακές Κορυδαλλού για αποφυγή φαινομένων που είχαν να κάνουν με την υγεία και την ασφάλεια των συναδέλφων, το άνοιγμα των πρωινών επισκεπτηρίων, χώρος στάθμευσης στις φυλακές Κορυδαλλού, η συμμετοχή του στις διάφορες επιτροπές από κοινού με άλλους κ.κ. Συναδέλφους (Νομική Βοήθεια Κώδικες ΠΚ και ΚΠΔ κ.λπ).

ΖΗΤΑ την Ψήφο σας με το συνδυασμό ‘’ΔΙΕΚΔΙΚΩ’’ του Χάρη Κονδύλη προκειμένου να συνεχίσει να μάχεται για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων μας.